דלקת בוושט עם צרבות קשות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/05/2019 | 14:18 | מאת: ענבל

שלום רב אני בת 32 סובלת מתסמונת מפרק הלסת ומעי רגיז, ממצאים בבדיקת גסטרוסקופיה וקולונסקופי תקינים לחלוטין, סיפורי קצת מורכב: במשך כמה שנים אני סובלת מצרובת קשות וקשיי בליעה גסטרוסקופיה תקינה פעם אחר פעם, בחודשים האחרונים החלו כאבי בתחתית הגרון כמו תחושת שריפה במידה ואני ישנה ללא הגבהה משמעותית בראש אני כמה עם אותם כאבים, אני לוקחת קונטרולוק לצרבות פעם ביום הגעתי להיום לא.א.אג שביצע בדיקה דרך הנחיקריים של סיב אופטי לדבריו יש דלקת בוושט או מאלרגיה או מהצרבות ורציתי לשאול כמה שאלות, 1. יתכן שיש צרבות וריפלוקס שאינם ניראים לעין בגסטרוסקופיה? 2. האם עודף הרוק הבלתי נסבל יכול להיגרם מדלקת זו? 3. האם דלקת כזאת יכולה להימצא זמן רב בגרון? 4 האם שינוי תזונה יכול להקל על התסמינים?

התשובות לכל השאלות שלך הן כן. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון