צלצולים באוזניים כבר כמעט שבועיים- מיואשת!

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/04/2019 | 16:31 | מאת: לינה

שלום לפניי כמעט שבועיים התחיל לי בפתאומיות בלילה צלצול באוזן ימין עכשיו זה גם באוזן שמאל לעיתים זה מרגיש בניהם כמו סטריאו מאמצע הראש היתה לי תחושה גם עד עכשיו שזה נעלם לי או נחלש, הייתי ברופא אף אוזן גרון שהפנה אותי לבדיקת שמיעה והכול יצא תקין, אני מאוד מיואשת וכבר הגעתי למצב שאני בקושי מתפקדת וסובלת מחרדה ודכאון והיום לקחתי לראשונה בחיי כדור הרגעה,אני בחורה בריאה (בת 40) שמעולם לא נטלה תרופות, מה קורה לי? בבקשה אני מיואשת! אתמול בשבע בערב הרגשתי שזה מפסיק וזה חזר שוב...):

ממליץ בדיקת שמיעה מורחבת עד 20000 הרץ. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון