דלקת בגרון שלא עוברת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/04/2019 | 01:17 | מאת: שרון

שלום ד"ר, אני כבר 11 ימים עם נקודות לבנות על השקדים. בהתחלה היה חום גבוה ומאז חום נמוך (37.5). במשטח גרון יצא NORMAL FLORA ולכן לא קיבלתי כל טיפול. אני משתעלת, מנוזלת, עם דלקת בעיניים, צרודה ובעיקר מודאגת מזה שעדיין יש נקודות על השקדים. האם יש סיכוי שהמשטח שגוי ויש לחזור עליו? אנא עצתך. תודה רבה

הסבירות קיימת. ניתן לחזור על הבדיקה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון