תנועתיות של עור התוף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/04/2019 | 16:13 | מאת: איילת

הרופא אמר בבדיקה שיש אצלי תנועתיותשל עור התוף בפמפום אבל אני לא מרגישה כלום בזמן פמפום לא אוויר לא רעש כלום.האם זה אומר שהמצב תקין כי יש תנועתיות? או שלא די בזה. אציין כי אני מרגישה אטימות באוזניים מדי פעם ולא נמצא כל גורם.

הבדיקה תקינה לפי התיאור. ניתן לבצע בדיקת שמיעה וטימפנומטריה לחיזוק האבחנה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון