אייר פופר וניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/03/2019 | 12:11 | מאת: דקלה

שלום, בני עבר ניתוח כפתורים לפני כשנתיים וחצי, באוזן אחת הכפתור נפל והשמיעה שם לקויה מאוד. באוזן השנייה הכפתור נשאר והשמיעה שם מצויינת. הומלץ לנו להשאיר את הכפתור ובמקביל להשתמש במכשיר אייר פופר, נאמר שבעזרת השימוש במכשיר הכפתור ישלף החוצה וגם בעיית הנוזלים באוזן השנייה תיפתר. שאלותי הן: 1- האם כדאי בכלל להשתמש במכשיר כאשר יש כפתור באוזן אחת (כלומר,האם לא כדאי קודם להוציא את הכפתור באמצעות רופא ואז להשתמש במכשיר) 2- האם המכשיר יעיל אם רק באוזן אחת יש נוזלים ובאוזן השנייה יש כפתור או שהיא יבשה. אשמח לעזרתך, תודה בברכה, דקלה

המכשי לא הוכח כיהיל לפתרון הבעיה אלא רק להקלה בסמפטומים. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון