דלקת באוזניים כתוצאה מצינון ממושך

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/03/2019 | 21:22 | מאת: ספיר

היי, לפני כשבועיים הייתי מצוננת וטיפלתי בעצמי בדקסמול יום ולילה. הצינון עבר חלקית, ולפני השבוע התחילו לי כאבים עזים באוזן שמאל ונסתמה. ניגשתי למיון הרופא בדק וראה שיש דלקת ונתן אוגמנטין ל10 ימים פלוס טיפות אוזניים . כעבור יומיים הכאב נעלם לגמרי אך האטימות לא נפתחה והאוזן עדיין סתומה. ניגשתי לבית החולים לבדיקת רופא אף אוזן גרון שיעשה בדיקה נוספת והוא לטענתו אמר שהוא לא רואה שום דלקת, ואין צורך בטיפות. אך כן יש נוזלים שהצטברו מאחורי עור התוף וזו הסיבה שהאוזן עדיין סתומה. הרופא נתן טיפות לאף שאמורות לייבש את הנוזלים, ניסיתי יומיים תוך המשך באוגמנטין אך האוזן עדיין סתומה. אתמול שהתחלתי לקנח יותר בחזקה ולנסות יותר לסתום את האף כדי לראות אם משהו משתנה התחלתי לשמוע פיצוצים קטנים באוזניים אבל שוב- האוזן לא נפתחת. אשמח לדעת מה עוד עליי לעשות ומדוע האוזן לא נפתחת לי כבר שבוע?

ממליץ ביצוע בדיקת שמיעה דחופה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון