שימוש ארוך טווח באוטריווין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/02/2019 | 21:18 | מאת: לילי

שלום ד"ר , כתוצאה מטעות של רכישת טיפות אף שהומלצו לי ולתומי חשבתי שאלו הם טיפות על בסיס מי מלח נתתי לבת שלי (כמעט בת שנתיים ) את התרסיס פעמיים ביום בשבוע האחרון פלוס מינוס. קראתי על התופעות לוואי שיכולות להיות ולמרות שהרופא שלה אמר שאין מה לדאוג אני עדיין חוששת מנזק. האם צריך לגשת לבדיקה אצל מומחה אאג? האם יש מה לעשות חוץ מלהפסיק עם התרסיס ?

יש להפסיק את התרסיס. הסיכוי לבעיה קטן מאוד. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון