כאב גרון חזק שלא חולף שבוע

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/02/2019 | 17:05 | מאת: נירית

אני בת 35 וחליתי לפני שבוע בשפעת.התפתח לי כאב גרון חריף כמו סכין בגרון מלווה בצרידות.החום ירד אבל הכאב החזק נשאר.ולא מרפה ואני מרגיש נפיחות בגרון .קראתי שכאב שמלווה בצרידות הוא לרוב ממקור נגיפי, האם זה נכון ומה כדאי לעשות..?

20/02/2019 | 12:10 | מאת: אסנת

לדעתי תלכי שוב לרופא, רק לעשות משטח גרון לכל מקרה. בינתיים סטרפן יכול ממש להקל עליך, קונים אותו ללא מרשם וכל טבליה משפיעה לכמה שעות.

במידה ולא פנית עדיין והכאב עדיין משמעותי - יש לפנות בהקדם לאא"ג לבדיקה אנדוסקופית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון