קילקים בגרון בעת בליעת רוק

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/02/2019 | 00:38 | מאת: לא משנה

שלום, מזה 6 חודשים עברתי ניתוח הזזת לסתות מאז יש לי קליק בגרון בכל פעם שאני בולע רוק הקליק הוא כמו רעש כאילו הגרון שלי עובר משהו (חיכוך) עם עוד משהו וזה עושה רעש וקושי בליעה ,זה לא קורה אם אני בולע רוק והראש מכוון למטה ,מה עלולה להיות הסיבה ? אדגיש כי אחרי 6 חודשים זה יותר טוב מלפני כמה חודשים אך עדיין יש רעש בגרון.

נובע מפעילות של גידים ושרירים. סביר להניח שישתפר עוד אם זו המגמה עד כה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון