פירורי מזון שנכנסו לי לאף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/02/2019 | 16:49 | מאת: גל -בן 28

שלום, אני מודאג ממשהו שקרה היום בצהריים. אכלתי היום שניצל לצהריים. בגלל שהוא היה חם נשפתי עליו, ואז חלק מפירורי האוכל התפזרו ויש סיכוי טוב שנכנסו לי לתוך האף. כשהסתכלתי במראה לא ראיתי פירורי שניצל בפנים הנחירים (חוץ ממעט שיערות קטנות אבל זה לא קשור). יש לציין, שלאחר שזה כנראה נכנס לא הרגשתי צורך להתעטש או אי נוחות. מה אתה מציע לעשות? במידה וזה נכנס פנימה האם זה יכול להתעכל כמו מזון רגיל במערכת העיכול או שזה עלול לגרום לבעיות בנשימה ובתפקוד האף?

לא תגרם כל בעיה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון