שריטה בוושט - ותסמינים חזקים מאוד.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/02/2019 | 10:57 | מאת: גל

שבוע טוב פרופסור גבריאל. לפני כשנה מצאו לי שריטה בוושט. עשו לי גסטרו וניקו הכל מאז הרגשתי טוב כמעט שנה שלמה. הרופא גסטרו אמר לי לקחת נקסיום במידתהצורך ולהתחיל לשנותהרגלי תזונה. לפני כשבוע שוב התחלתי להרגיש את אותם תסמינים בדיוק הלכתי לרופא משפחה נתנו לי לקחת נקסיום במשך שלושה חודשים. התסמינים אצלי מאוד קשים ממש כמין דקירה באזור מרכז החזה. כאבים חזקים בין שכיבה לעמידה ולהפף בעת אכילה. ואליכה. מה אני יכול לעשות כדי לזרז את ההליך פשוט בכאבים לא עוברים. כבר במשך ארבעה ימים. תודה מראש גל.

יש לפנות שוב לרופא גססטרו בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון