כאב דוקר לאחר טיפול אנטי דלקתי בעור התוף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/02/2019 | 01:03 | מאת: ילנה קוגן

שלום רב פרופסור גבריאל, היתה לי דלקת באוזן חיצונית וגם נקב בעור התוף.הרופא שם לי משחה אנטי פטרייתית ואנטי דלקתית לשבוע ימים בתעלת האוזן.לאחר שהוא הוציא את המשחה יצא לי מהאוזן רק בלילה נוזל בצבע שקוף/צהבהב ללא ריח והתחלתי להרגיש מין דקירות כאלה באוזן לא קבועות והיו חולפות וחוזרות.לאחר בערך שבוע הנוזל הפסיק לצאת אך התחילו לי דקירות חזקות באוזן.הרופא המטפל אמר לי שזה תקין...זה פשוט מחלים הנקב בעור התוף.השאלה היא האם זה תקין להרגיש כאבים חזקים כמו דקירות לאחר הטיפול ומה לעשות אם זה ממשיך? בתודה מראש, ילנה קוגן

לא נא לפנות לבדיקת אא"ג מומחה בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון