אי יכולת לדבר....מה יכולות להיות הסיבות?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/02/2019 | 17:11 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 37. יש לי ריפלוקס ומטופלת פעמיים ביום עם קונטרולוק. בדיקות הגסטרוסקופיה יצאה תקינה, ואין לי הליקובקטור. כבר כמעט שנה שיש לי קושי רב לדבר. אני ממש לא יכולה להוציא קול(לא צרידות) ונאלצת לכתוב הרבה את מה שאני רוצה לומר, או לעיתים מצליחה ללחוש ומעט מאוד יכולה לדבר. בבדיקה של רופא אף אוזן גרון נראתה מעט בצקתיות. האם מצב כזה יכול להיות בגלל ריפלקוס שהוא מטופל? או שהגורמים לא שייכים לתחום הגסטרו? תודה מראש

חוסר היכולת לדבר אינה מתאימה לבדיקה הגופנית שלך. גשי לחוות דעת של אא"ג מומחה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון