אולטרסאונד צוואר +בלוטה בפנים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/02/2019 | 14:06 | מאת: חן

שלום רב, ביצעתי אולטרסאונד צוואר ויצא שהוא תקין כולל בלוטות רוק - פרוטיס ותת ליסתית תקינות שמתי לב שיש לי באיזור הפנים ממש איפה שהשיניים התחתונות למטה באמצע הלחי בלוטה קטנה פנימית שניתנת ממש להזזה היא מאוד מאוד קטנה . השאלה שלי מה זה ? זה בלוטת רוק? באזור הזה זה לא נקרא בלוטה תת לסתית?איזה מיקום זה? האם מסוכן ,צריך לבדוק?

ככל הנראה קשר לימפה. אם לא נצפה דבר חריג ב US, אין מה לדאוג. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון