דלקת אוזן חיצונית וטיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/02/2019 | 14:47 | מאת: רן

שלום, אני בן 24 וסובל לראשונה מדלקת באוזן ימין, הדלקת התחילה בעקבות סיבוך של שפעת. ביום בו התחילו הכאבים באוזן הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי טיפות אנטיביוטיות זה כבר 3 ימים עם הטיפות האלו ועדין אני צריך לקחת כל הזמן משככי כאבים בכדי להיות רגוע, לא ישן טוב בלילה, הכאבים לא נרגעים, ובנוסף התחילו להיות הרבה הפרשות עם גוון אדמדם וירידה משמעותית בשמיעה יותר מביום הראשין והשני. אני מוטרד שהטיפול האנטיביוטי לא עוזר אחרי 3 ימים ( פרק הזמן בו התסמינים כבר אמורים להרגע ) אם כך רציתי לשאול- מה ההפרשות מסמנות? האם זה הגיוני שאין הקלה אחרי 3 ימים האם זה הגיוני שהירידה בשמיעה רק החריפה אם יש נקודות להאיר את עיני אשמח לשמוע

שאלתך מוצדקת אך דורשת בדיקה גופנית. ככל הנראה הטיפול אינו יעיל. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון