ליחה תמידית שלא עוברת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/02/2019 | 19:24 | מאת: אסתר

למעלה משנה סובלת מליחה שאינה יוצאת דרך האף אלא רק דרך הפה דבר שלא נעים או נאלצת לבלוע חזרה האם יש פתרון לבעיה

ייתכן עלייך להיבדק לשם כך. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון