כאבים מתחת לאוזן שמאל לכיוון הגרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/12/2018 | 13:54 | מאת: שיראל

שלום רב, מזה חודש שאני סובלת מכאבים מתחת לאוזן לכיוון הגרון בצד שמאל (אני לא יודעת האם המיקום הינו של בלוטת לי פה או רוק או שקדים) אבל זה המיקום המדוייק . יש נפיחות מועטה כלפי חוץ ונפיחות כלפי פנים הגרון, עשיתי בדיקת אולטראסאונד שבה נאמר כי אין עדות ללימפאדנופתיה. אשמח לדעת מה זה שולל ומה לדעתך האופציות שיכולות לגרום לכאב זה? לציין כי אין תסמינים נוספים כגון חום או דלקת גרון וכו׳ וכי היה לי גידול ברגל בעבר .

לפי תיאור תשובת ה US קשרי הלימפה תקינים. יש לבדו את בלוטת המגן אם לא נבדקה עד כה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

15/12/2018 | 01:35 | מאת: שיראל

תודה רבה על התגובה עשו לי בדיקת אולטראסאונד רקמות רכות לצוואר ולבלוטות(זה מה שרשום בבדיקה).. זה אומר שבדקו את בלוטת המגן? או שצריך בדיקה נוספת?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון