אוזניים אדומות וחמות והקשר לקלין אירס

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

30/10/2018 | 13:48 | מאת: גיא

היי, מאז שאני זוכר את עצמי יש לי זמנים שבהם האוזניים שלי נעשות אדומות וחמות ואחר זמן מה זה חולף. אתמול זה היה מורגש במיוחד - כל אזור הפנים התחמם ואף היום במהלך היום אני מרגיש "חם" מהרגיל באזור זה. האם זה משהו שאמור להדאיג אותי? בנוסף, אני עושה שימוש בהמלצת רופא בתרסיס קלין אירס כפעם בשבוע, אני תוהה אם הדבר יכל לגרום לזיהום או משהו בסגנון. המון תודה מראש, גיא

אין מש בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570מעות לאוזן האדומה, ואין סיכון בשימוש לסירוגין באיר קליר.

01/11/2018 | 23:57 | מאת: גיא

תודה רבה!

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון