אוזן מחודדת האם קיים פתרון ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/10/2018 | 09:37 | מאת: תומי

היי אני בת 23, מאז ומתמיד היה לי אוזן מחודדת/שפיצית רק באוזן אחת , לא מצאתי על זה מידע באינטרנט ואני ממש מעוניינת לדעת האם קיים לזה ניתוח והאם זה די פשוט.. שמתי לב שיש באוזן המחודדת כמו עצם כזאת (אולי זה סחוס אין לי מושג מהזה) שכשאשר אני מזיזה את ה״עצם״ הזאת אחורה ומחזיקה אז האוזן נראת רגילה .. וכשאני עוזבת היא חוזרת להיות שפיצית וחשבתי אולי לתפוס את העצם הזאת אם איזה עגיל קטן חישוק צמוד או משהו.. או שזה מסוכן? אשמח קצת להסבר על התופעה ואם קיים לזה ניתוח .. תודה רבה!

ככל הנראה איחוי לקוי של מרכיבי האפרכסת בזמן היותך עובר. טיפול כירורגי קוסמטי אפשרי בהחלט. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

13/10/2018 | 21:42 | מאת: תומי

אוקיי תודה רבה, וכמה פחות או יותר העלות של ניתוח כזה..?

01/11/2020 | 17:50 | מאת: אור

היי, אני בן 16 וגם לי יש את זה רק באוזן אחת בדיוק כמו לך וזה ממש מפריע לי האם הצלחת לטפל בזה? ואם כן אשמח לדעת פרטים איך

01/11/2020 | 18:16 | מאת: תומי

האמת שלא טיפלתי.. בגלל שלרוב אני מסתירה את זה עם השיער .. ממליצה לך לברר עם ההורים על מה שהפרופסור אמר.. ניתוח כירוגי קוסמטי.. בהצלחה רבה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון