הד תמידי עצמי באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

15/09/2018 | 10:11 | מאת: דן

לפני 7 חודשיים עברתי תאונה דרכים קשה,הממצאים היו שבר בעצם בטמפולרית. בעקבות זאת אני שומע טינטון תמידי + הד עצמי באוזן שמאל. בוצע 2 בדיקות שמיעה אשר הראו מגמת שיפור מדהים. השאלה שלי בנוגע להד העצמי- אני שומע את עצמי מדבר ושומע את הנשימות שלי תמיד. אין נוזלים באוזן. רופא אחד אמר לי לנסות מכשיר שמיעה ואולי זה יפחית את התופעות,רופא שני אמר לי לגבי הד אין מה לעשות זה בעיה בתוך האוזן הפנימית. קשה לי מאוד לחיות עם זה,האם הרפואה כיום יודעת לטפל בזה?

במידה והבעיה היא בעיה הולכתית בשל הפרעה בתעלה הניקוז, כ אז ניתן לשפר באמצעים כירורגיים. לבדיקת שמיעה מוכוונת יש סיכוי לעזור באבחנה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

27/09/2018 | 14:54 | מאת: דן

תודה רבה,ברצוני לקבוע תור פרטי לרופא מומחה בנושא, האם יש איזה צילומים (חוץ מבדיקות שמיעה) שיש צורך להגיע איתם לפני? על מנת לקבל תשובה? אין לי "פקק" באוזן(בדקו לי-אוזן חיצונית תקינה). תודה רבה פרופסור.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון