בדיקת שמיעה טינטון רציף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/09/2018 | 06:38 | מאת: נאור

שלום רב, אני בן 29 וחי בסין. בתקופה האחרונה אני שם לב שאני במקום סגור ושקט אני שומע צליל רציף. עשיתי בדיקת שמיעה אשמח אם תגיד לי את דעתך. יש לי מחיצה באף אותה אני צריך להסיר והרופאים פה טוענים שזאת יכולה להיות הסיבה לרעש. אשמח לדעת את דעתך בנושא ופענוח של הבדיקה היות ואני במגבלת השפה פה הבדיקה: SA right: 0.4 mmho left:0.2 Tpp right:-5 dapa left:13 Ecv right:1.1 ml left:0.9 Tw right:159 dapa left:83 Right:A Left:AS ** לבסוף הביאו לי טיפות לבלוע שנקראות Ginaton

אכן קשה להערכה. נא שלח דיאגרמה תודה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון