שקד נפוח מהצוואר בצד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/09/2018 | 20:11 | מאת: מיה

שלום דר יש לי נפיחות בשקד ימין שאני ממששת מהצוואר אבל כשאני פותחת את הפה ומסתכלת השקדים הם באותו גודל .. קשה לי לדעת אם מה שאני מרגישה נחשב כאב אבל מרגישה אי נוחות שם והשקדים מעט אדומים . אין שיעול אין נזלת גם אין חום . השקדים שלי בדרך כלל גדולים מהרגיל עניין גנטי . יש לציין שלפני כחודש וחצי עשיתי Us צוואר ששלחה אותי לעשות האנדוקרינולגית .ולא היה כל ממצא הבדיקה תקינה . בדיקות דם תקינות גם כן האם יש סיכוי שמשהו התפתח מאז ?? אולי לימפומה ? בת 26

בדיקת ה US אוביקטיבית, ותקינותה מרגיעה. נא לפנות לבדיקת גרון ע"י רופא. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון