ניתוח upppp שעברתי לפני חודשים ו

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

31/07/2018 | 08:05 | מאת: אריה

עברתי ניתוח uppp לפני חודשים מאז קרו שני דברים 1. שאני בולע נשמע קול בגרון 2.הטעם השתנה ולא מסוגל לאכול הרבה דברים שאלותי מה הסיבות ל2 המקרים והאם יעלמו בהמשך הזמן בתודה מראש אריה

הניתוח שעברת הינו ניתוח הטומן בחובו סיבוכים רבים. אנו ממעטים לבצע ניתוח זה כיום. התיאור שלך כלל אינו חריג לאנשים שעברו ניתוח כזה. יש סיכוי שעם הזמן יהיה שיפור במצבך. פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון