גרון פיטריה דלקת כאבים חזקים...

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/07/2018 | 16:12 | מאת: תהילה

יש לי פיטריה בפה בלשון ובלוע הרופא אמר שיש לי טפיחות בלימפה בתוך הפה סמוך ללוע מימין ושזה בגלל הפיטריה(הייתכן?) מאז שהוא נגע לי בטפיחות הזו עם המקלון כואב לי נורא האזור הזה ומקרין לאוזן ימין , האם זה נורמלי ולמרוח את המשפחה לפיטריה זה מספיק?? תודה

אולי. צריך להיבדק. פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון