אף סתום והשפעה על טיסות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

15/07/2018 | 21:51 | מאת: מור

שלום, אני בת 51 אסתמטית עם אף סתום, לאחרונה לגמרי. מידי פעם נזלת צהובה סמיכה מאוד. עומדת בפני ניתוח סינוסים. האם יכולה לטוס במצב כזה? האם טיסה יכולה להחמיר את הנזק? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שינויי הלחץ עלולים לגרום לנזק באוזניים ובמערות הפנים. אם המצב דינמי, ממליץ לשקול להמתין עם טיסות. פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון