ההתמכרות לתרסיס אף אלרין למעלה מארבע שנים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/04/2018 | 13:20 | מאת: התמכרות לטיפות אף אלרין

אני ילדה בגיל 16 ומכורה לטיפות אף כבר יותר מארבע שנים . אני לא זוכרת איך זה התחיל , לאימי יש גם התמכרות לטיפות אבל יש לה בעיה במחיצה וזה ניתן לפתור רק בניתוח. אני חושבת שהבעיה שלי היא רק ההתמכרות, ניסיתי את הטיפות עם הסטרואידים ולא נראה שום שינוי. על איזה בדיקה את/ה ממליצ/ה בשביל לאבחן את הבעיה, ואיך אפשר לדעת אם זאת התמכרות בלבד ללא בדיקה . תודה

יש לפנות לאא"ג לשם תהליך גמילה בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

28/04/2018 | 12:49 | מאת: פוליפ באף או התמכרות לטיפות

אני לא בטוחה אולי זה פוליפ או זאת התמכרות קראתי וחקרתי עוד ודעתי התערערה . כיצד ניתן לדעת אם זה פוליפ באף או התמכרות יש בדיקה לזה? תודה

כן. בדיקה עם סיב אופטי אצל מומחה אא"ג. בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון