טיפול באבני שקדים- cryptolysis

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/04/2018 | 18:19 | מאת: אבי

היי,האם הפרוצדורה הזאת מבוצעת כיום גם בארץ? באיזה אינדיקציות? האם ניתן לטפל רק בפרטי או שגם בציבורי? תודה מראש!

מבוצעת היום עם קובלציה/דברידר/דיאטרמיה. יש לפנות לרופא מנתח לשקול צורך. בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

10/05/2018 | 19:07 | מאת: אבי

תודה על המענה המהיר! האם הטיפול נמצא בסל? תודה מראש!

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון