האם זו מורסה בשקד?...............

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/03/2018 | 21:46 | מאת: גל

שלום,אני בת 27 ויש לי דלקת גרון מלווה בחום ומוגלה בשקדים, עשיתי משטח גרון ועוד לא קיבלתי תשובה האם מדובר בחיידק סטרפטקוקוס אך התחלתי לקחת אנטיביוטיקה לפני יומיים היום זיהיתי כמו עיגול שגדל לי על השקד, האם זוהי מורסה פריטונסילרית?

ככל הנראה לא. פני לבדיקה מחר. בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון