סטזיס רוק הסינוס פיריפורמי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/03/2018 | 15:56 | מאת: איתן

שלום נבדקתי בנושא מתמשך של דום נשימה ונתגלה שיש מחית אף עקלץונית וקונכיות מוגדלות . בנוסף הרופא כתב אך לא הסביר שיש סטזיס רוק בסינוס פיריפורמי שדורש מעקב . ראשית מה הכוונה בכך? שנית האם ניתוח אף ישפיע על דום הנשימה להערכתי?

הסבירות לשיפור בדום הנשימה בשינה לאחר תיקון מחיצה הינו נמוך. באשר לסינוס הפיריפורמי - יש לגשת לבדיקת מעקב. בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון