ילד חולה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

27/11/2013 | 17:36 | מאת: דורין

היי, הבן שלי בן 8 וחצי הוא חולה כבר שלושה ימים עם חום גבוה (39-39.5) אודם בגרון וכאבי ראש, ביום הראשון של החום לקחתי אותו לרופא שלקח לו משטח גרון ורשם אנטיביוטיקה למקרה שיש חיידק, מאתמול החל להיות לו ממש עיינים אדומות וכאבי ראש חזקים, היום קיבלנו את התשובה של המשטח ויצא שאין חיידק (פלורה רגיל) , החום לא יורד והאודם בעיניים ממש מדאיג אותי כי אין לו הפרשות רק קצת דומעות לו שיכול להיות שזה מהחום, מה לעשות????

01/12/2013 | 19:24 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יתכן שמדובר בזיהום ויראלי. וירוס אדנו למשל גורם לדלקות עיניים וגרון. כאבי הראש יכולים להצביע על סינוסיטיס. אם יש עדיין חום והרגשה לא טובה, לחזור לרופא הילדים המטפל.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון