רטיבות ועובש בחדר שינה - האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/02/2018 | 12:27 | מאת: שי

ש לי בחצי שנה אחרונה בחדר של הילדה רטיבות מלווה בעובש וזה קרוב למיטה. הקבלן אמור לטפל לי בכך אך זה לוקח זמן. האם זה מסוכן לבריאות, לנשימה וכו? האם יש מחקר שמראה זאת? שמתי לב שהילדה משתעלת וחולה המון בתקפוה האחרונה.

רגישות לעובשים שכיחה, וייתכן שהחולי שמציגה ביתך נובע מכך. פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון