קושי בנשימה דרך האף עקב בעיה במחיצה, האם לעשות ניתוח?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/01/2018 | 10:06 | מאת: שחר

היי. לפני מספר שנים אובחנתי עם בעיה במחיצה באף, כנראה כתוצאה מחבלה או מטבע ההתפתחות, אני בן 28 כיום, חשבתי על אפשרות של ניתוח מחיצה באף אבל ממה שביררתי ושאלתי היו כאלה שלא המליצו על זה עקב בעיות עם קור וחום, נזלת, ועוד כל מיני בעיות. אני גם שר, לא רוצה שזה ישפיע לי על הקול, האם להתחיל להשתמש באוטריווין או כן לקחת ״סיכון״ ולבצע את הניתוח? מאוד מפחד מצד אחד ומצד שני רוצה איכות חיים גבוהה, זה מטריף שכל הזמן יש קושי לנשום וזה מפריע בכל הדברים, ספורט, שירה, שינה ועוד ....

אם יש פגיעה באיכות החיים - ממליץ לעבור את הניתוח. אחוזי ההצלחה גבוהים בידיים מיומנות, עם אחוזי סיבוכים נמוכים. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון