הסבר לתוצאות סיטי מערות הפנים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/09/2017 | 15:44 | מאת: שירן

סטייה של מחיצת האף לצד שמאל. מלאות פוליפואידית בתאי האטמואיד. הסינוסים הפרונטליים תקינים. הסינוסים הספנואידליים שמורים. מלאות פוליפואידית קשה בסינוסים המקסילריים, עם חסימה של ה-CMO. קונכות האף מעובות. היצרות אפית קשה. מלאות פוליפואידית בגג הנאזופרינקס. סיכום: סינו-נזל פוליפוזיס. סטייה של מחיצת האף לשמאל. היצרות אפית קשה. מלאות פוליפואידית בגג הנאזופרינ

האף והסינוסים מלאים בפוליפים. ניתן לשקול ניתוח. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון