אבחון של לויקופלקיה בלחיים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/06/2017 | 12:27 | מאת: יוסי

היי השיננית איבחנה אצלי רקמה לבנה בלחיים ואמרה שאולי מדובר בלויקופלקיה והפניתי אותי למומחה חניכיים (כי יש לי גם בעיה בחניכיים אז אמרה שהוא יכול גם לבדוק את הרקמה). נכון הדבר או לפנות בכל מקרה לרופא אאג או שיש צורך במומחה אחר? תודה

נא לפנות במקביל לאא"ג מנתח ראש וצוואר. בברכה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון