כאבים בסינוסים במצח (CT)

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

14/05/2017 | 20:01 | מאת: SHAY

אני סובל בכאבים בסינוס בצד ימין מה שנכתב בממצאי CT "מלאות רקמתית בלתי הומוגנית במערות המצח מימין" מה זה אומר ? מבחינתי כל צינון שאני מקבל הופך לבלתי נסבל עם כאבים חזקים באותה נקודה במצח מעל העין

ככל הנראה ממצא כרוני בסינוס הדורש טיפול, ככל הנראה כירורגי. יש להיוועץ ב אא"ג. בברכה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון