הפסקת עישון שלא הצליחה

דיון מתוך פורום  ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון

15/12/2013 | 20:58 | מאת: אורנה

בעזרתה של רעיה ממרכז הגמילה ובעזרת כדורי הצמפיקס הפסקתי לעשן למשך ארבעה וחצי חודשים. הכדורים גרמו לי לבחילות, נדודי שינה ובחילות, את כל אלו שרדתי היות והרצון שלי להפסיק לעשן היה רב ביותר. נקודת השבירה שלי היתה כאשר הכדורים גרמו לי לדכאון ולאפתייה מוחלטת. ימים שלמים ביליתי במיטה ולא עניין אותי שום דבר. נבהלתי מאוד ועזבתי את הכדורים. לאחר כמה ימים חזרתי לעשן . רוצהלנסות שוב אבל מאוד פוחדת מתופעות הלוואי של הכדור.

אורנה יקרה, תקופה של ארבעה וחצי חודשים ללא עישון היא ללא ספק תקופה משמעותית שמעידה על היכולות והכוח שלך, כל הכבוד! ממה שאת מתארת עברת חוויה לא פשוטה, לאחר תקופה של ארבעה וחצי חודשים הגוף נקי מניקוטין, הקולטנים רדומים ולמעשה סביר להניח שהצורך שלך לחזור לעשן איננו פיסי. לכדורים להפסקת עישון ישנן לעיתים תופעות לוואי שונות, אולם חשוב לזכור שהתופעות לא תמיד קורות ולא תמיד זהות בין משתמש אחד לאחר. חלק מהתסמינים כגון: דיכאון, תחושת עצבות כו' יכולים להיגרם מהפסקת העישון עצמה ומהפרידה מהסיגריה. כל הכבוד לך אורנה על כך שאת לא מוותרת ורוצה לנסות שוב, מחקרים בנושא תומכים בעובדה שנסיונות קודמים רק מחזקים. את מוזמנת להיעזר בנו בהתאם לבחירתך- יעוץ טלפוני או סדנה, וכן בפורום. תודה על השיתוף ובהצלחה בהמשך!

מנהלי פורום ייעוץ טלפוני לגמילה מעישון