תוצאות לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

13/01/2014 | 10:33 | מאת: Pnina

עשיתי ביופסיה , חומר לבדיקה שד שמאל שעה 7 -גוש סולידי היפואקוגני , מספר גלילי רקמה. תאור מיקרוסקופי : מספר גלילי רקמה אפורים באורך 0.5 ל 1.5 סמ. אשמח להבין מה זה זה אומר Cores of tissue from left breast shoing florid sclerosing adenosis. Calponin is positive in myoepithelial cells. CK 5/6 not contributory

שלום פנינה לא הייתה כאן שאלה , אם את רוצה שאתייחס לתוצאות הביופסיה , זה תלוי בהתרשמות של הרדיולוג ואיך הוא הגדיר את הממצא שממנו נלקחה ביופסיה. תחזרי אלינו בבקשה עם הפרטים המלאים

17/01/2014 | 22:50 | מאת: Pnina

נשלחתי לביופסיה בעקבות ממוגרפיה ואולטרסאונד במעקב שותף, מה שכתבתי זה מה שהיה רשום כתוצאה של הביופסיה. רתיתי לדעת אם התשובה מראה על גידול שפיר או לא...

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול