ממצאים מאולטרסאונד שד/בית שחי

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

26/11/2013 | 10:19 | מאת: נועה

שלום לך, לפני כשנה התגלתה אצלי מלנומה עקב הסרת נקודת חן ביד שמאל למעלה. ללא גרורות ומאז במעקב אונקולוגי. התור למעקב הבא רק בינואר ואני אשמח להתייעץ: קיבלתי את התשובה הבאה: ממצאים אחרים - קשרית אינטרמאמרית בגודל 0.8 סמ"מ בגבול בית השחי BIRADS - ממצא שפיר לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי בית שחי תקין מה זה אומר בבקשה?? אני ממש בלחץ... )-:

שלום נועה , אני מבינה לפי הקונטקסט שאת מביאה כאן את התשובת הממוגרפיה שלך. חסרים לי פרטים :גיל שלך, מבנה השד (שןרה ראשונה בדו"ח ממוגרפיה ). בכל מקרה , במידה ולא עברת US שד , הייתי ממליצה לך לבצע אותו.

27/11/2013 | 10:17 | מאת: נועה

שלום לך, את צודקת, לא ציינתי אלה הממצאים מה- US בית שחי/שד ולא של ממוגרפיה אני בת 40

לפי הממצאים נראה שהכל תקין. קשרית אנטראממרית ממצא שפיר לחלוטין. בכל אופן , לאור ההיסטוריה שלך , הייתי ממליצה על מעקב (US וכירורג) עוד חצי שנה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול