אולטרה סאונד אוטומטי

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

15/05/2013 | 01:32 | מאת: מיטל

על פי מאמר שקראתי ציין הרופא שכמות הקרינה בממוגרפיה זהה לכ - 40 צילומי חזה, כמה קרינה יש בטכנולוגיה החדשה של האולטרה סאונד האוטומטי? והאם הטכנולוגיה החדשה מספקת בגיל 38 לאשה עם גורמי סיכון משפחתיים ?

שלום מיטל אולטרה סאונד שד אוטומטי -ABVS או ABUS , ללא קרינה , על כן מותר לבצע את הבדיקה בכל גיל ובכל מצב , כגון הריון, הנקה וכו" לגבי שאלתך השניה , האם הבדיקה מספקת , חסרים לי פרטים לגבי גורמי סיכון משפחתיים : מי היה חולה , באיזה גיל והאם עברת את ההערכה / בדיקה גנטית?

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול