סרטן השד גרורתי

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

07/08/2013 | 21:29 | מאת: ליאת

לאמא שלי סרטן שד גרורתי בעצמות וכן לאחרונה מס' גרורות קטנות בכבד ובריאות (חולה כבר 5+ שנים). לאחרונה התחילו לה מים בריאות אבל גם לאחר ניקוז אין הקלה בנשימה להיפך, זה נעשה יותר גרוע מיום ליום. לאחר צילום נוסף ואולטרסאונד הרופאים אומרים שיש מעט מים ואין סיבה לשאוב ונתנו לה מורפיום. אנחנו לא מבינים למה יש לה קשיי נשימה, מה הסיבה לכך אם לא המים? אשמח לעצה טובה.

שלום ליאת , לצערי לא אוכל לתת לך עצה בעיניין זה. עליך להתיעץ עם האונקולוג. רפואה שלמה

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול