חוסר בזרע

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/10/2002 | 22:09 | מאת: לירן

אשמח חקבח מידע על klinefelper syndrome

18/10/2002 | 10:25 | מאת: פרופ' איש שלום

ללירן שלום רב, תסמונת קלינפלטר היא תסמונת גנטית הנובעת מנוככות כרומוזום X נוסף בגבר, זו הפרעה שכיחה יחסית המתרחשת באחת מכל 300 ילודים בנים. הדבר גורם לשנוי במבנה האשך אשר מאבד את יכולת יצירת תאי זרע. התקדמות בתחום הטיפולים הגנטיים עשוי להביא בעתיד לפתרון הבעיה. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס