חסר 21

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/09/2016 | 16:36 | מאת: דני

לאחר הפסקת גלולות ראיתי שאני לא מקבלת מחזור, לאחר בירור גנטי אובחנתי עם חסר 21 בהמלצת האנדוקרינולג אני נוטל דקסמטזון 0.5 מידי יום כ3 שבועות כבר אך טרם הופיע המחזור.. אני מאוד בלחץ כי הבנתי שהסטרואיד אמור להשפיע מיידית ואני לא רואה השפעה. מהו הזמן הסביר שאמור להופיע המחזור והביוץ עם נטילת כדור זה?

שלום רב, לא ניתן להעיך באופן מדויק זמן הופעת מחזור על הטיפול. את זקוקה למעקב אנדוקריני, ותפני לרופא שלך בכל שאלה או בעיה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס