שלום, יש לי הרגשה מדי פעם של

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

30/05/2016 | 19:27 | מאת: רכז

ראש נופל , הראש כבד, ויש הפרעות בתנועה בצוואר =חריקות. השרירים מתקשים. היה לי חסר בויטמין D ותיקנתי את הרמה. רציתי לשאול אם יכול להיות שהתופעות הללו זה בגלל שהיה חסר ויטמין D בעבר? הויטמין D עכשיו כבר ברמה תקינה, אבל בעבר לא היה. אם זה בגלל הויטמין D מה זה יכול להיות? זכר גיל 30 תודה רבה,

שלום רב, אם יכול להיות שהתופעות הללו זה בגלל שהיה חסר ויטמין D בעבר?- לא. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס