סידן ויתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/12/2015 | 10:03 | מאת: ברכה

ד"ר סיגל ילנה שלום רב, האם למחסור סידן בגוף יש השפעה/השלכה על יתר לחץ דם? רמת הסידן לא עולה על 9.1, למרות תוסף יומי. בת 67. אוסטיאופורוטית. סובלת מיתר לחץ דם התקפי/ ספורדי, בעיקר בערב ובשינה לפנות בוקר. בדיקות נפרולוגיה תקינות. ללא התוויה לטיפול תרופתי קבוע. אם כן, יש קשר למחסור קבוע של סידן בגוף ותופעת י.ל.ד? בברכה ברכה

שלום רב, א.- האם למחסור סידן בגוף יש השפעה/השלכה על יתר לחץ דם? -לא ב.- רמת הסידן לא עולה על 9.1, למרות תוסף יומי.-רמת הסידן שלך תקינה! היא לא צריכה להעלות! ג.-אם יש לך אוסטיאופורוזיס- את זקוקה לטיפול בה. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס