תת פעילות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/11/2020 | 11:30 | מאת: א

שלום אני בן 21 לוקח יוטירוקס 300 מקג בשבוע. בדרך כלל בבדיקות דם TSH 1.5. הפעם TSH היה 3.1. האם לעלייה זו יש משמעות וצריך לחזור על הבדיקה?

שלום רב, אני מציעה לעקוב אחרי הערכים, ולשנות הטיפול במידה והTSH יהיה מעל הנןרמה (או לפחות בגבול העליון של הנורמה) בשתי בדיקות עוקבות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס