לקיחת ויטמין D בתוספת ויטמין K2

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/10/2020 | 12:06 | מאת: צפורה

אני בת 80, לוקחת ויטמין D במינון 2000 יחידות ליום וגם סידן ציטרט 400 מג ליום. האם כדאי לקחת מוצר שמכיל ויטמין D בתוספת ויטמין K2? (יש לי אוסטאופורוזיס, לוקחת גם פוסבנס).

שלום רב, לא הוכחה תועלת נוספת מנטילת ויט K. טיפול בפוסבנס, ויטמין די ותוסף סידן- מספיק. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס