בריחת סידן - לקיחת כדורים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/08/2020 | 10:32 | מאת: מלי

שלום רב, יש לי אוסטיאופורוזיס כבר 10 שנים, בבדיקת הדם לפני 3 חודשים ה-Calcium הראה תוצאה של 9.52 לאחרונה ראיתי כדורים/תוסף מזון בשם "סידן אמורפי". האם מותר לי לקחת על דעת עצמי או שזה דורש אישור מרופא ?

שלום רב, אם רופא חישב צריכת סידן היומית שלך ממזון והחליט שיש צורך בנטילת תוסף סידן- ניתן לקחת כל תוסף הסידן, כולל סידן אמורפי. במידה וצריכת סידן יומית שלך ממזון מגיעה ל- 1200 -1000 מג- אין צורך בנטילת כל תוסף סידן. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס