טיפול ביתר פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/07/2020 | 01:21 | מאת: אביה

הי, קראתי על טיפול חדשני ביתר פעילות בלוטת התריס באמצעות ריטוקסימאב - Rituximab האם כבר יש אנשים בעולם שמטופלים כך? האם הטיפול אכן יותר יעיל ובטוח? אביה.

שלום רב, א. יש אנשים בעולם שטופלו. ב. הטיפול מאושר כטיפול באורביטופטיה על רקע מחלת גרייסב (בלט עין קשה). הטיפול יעיל, אך לא נטול תופעות לוואי. לכן אני ממליצה לפנות לרופא עיניים, והוא יחליט על הטיפול בתכשיר זה או אחר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס