אוסטאופורוזיס ופרוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/06/2020 | 23:26 | מאת: ברכה

שלום, אני מטופלת בפרוליה בגלל אוסטאופורוזיס קשה, שנים רבות. עלי לעבור עקירת שן טוחנת לא דחופה. מבקשת לברר האם ניתן לבצע זאת כחודשיים לפני זריקה חדשה, או עדיף לחכות. תודה

שלום רב, מומלץ לבצע פעולות כירורגיות בפה חודש לפני הזריקה הבאה, כלומר, במהלך החודש השישי מהזריקה האחרונה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס