סיכונים לטיפול בפרוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/02/2020 | 20:41 | מאת: הילה

שלום רב, אבקש לשמוע על תופעות הלוואי והסיכונים של טיפול בפרוליה לאוטאופרוזיס. באופן ספציפי, האם התרופה מעלה סיכונים למחלות סרטן למיניהן?

שלום רב, האם התרופה מעלה סיכונים למחלות סרטן למיניהן? - לא. יתכנו פריחה, כאבי פרקים, וישנה עליה בסיכון שפצע בפה אחרי עקירת שן או השתלת שן לא ירפא במשך מספר שבועות. בברכה, דר' ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס